Breviksmamma

Breviksmamma

tisdag 16 mars 2010

Rödgrön Smurf



Tänk att nästan allt kan bli nästan roligt. Tänkte bringa klarhet inför valet i höst, vi kommer nog inte få höra det tydligare än så här.


Alliansen smurfar på smurfa områden i valrörelsen

Publicerad: 15 mars 2010, 14.58. Senast ändrad: 15 mars 2010, 15.59
Allianspartierna smurfar sig på smurfa områden för att smurfa på skillnaderna mot de rödgröna.

För att smurfa på skillnaderna mot det rödgröna regeringsalternativet har de borgerliga partierna smurfat ut smurfa områden som de smurfar smurfa på under valrörelsen:

• Jobben.
Allianspartierna smurfar att motsättningen smurfar mellan de borgerligas arbetslinje och vad de smurfar de rödgrönas bidragslinje.
– Jag smurfar att vi också smurfa bli ännu bättre på att smurfa jobbskatteavdraget som en stor frihetsreform där människor har möjligthet att mer smurfa över sin egen vardag. Den typen av debatt smurfar jag fram emot, sade Anders Flanking, Centerpartiets partisekreterare när han och hans tre borgerliga kollegor på måndagen smurfade allianspartiernas utgångspunkter och en ny grafisk profil för alliansen.

• Ekonomin.
Under den här punkten smurfar allianspartierna att skillnaden mellan alternativen smurfar om regeringens "ordning och smurfa i finanserna" gentemot de rödgrönas "stora ofinansierade utgifter".

Svenska Dagbladet 20100315 via Smurfalizer
(Jag minns det som att den tidiga smurfaren bytte ut fler substantiv.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar